Hvis du mangler penge akut

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at tage et lån med her og nu udbetaling. F.eks, hvis man har fået en uventet regning eller set et ualmindeligt godt tilbud hvor man ikke kan vente på at en traditionel bank bruge 2-3 uger på at gennemgå en låneansøgning. 

Hvis du mangler penge akut og ikke kan vente på at din bank bruger 2-3 uger, kan du undersøge de mange online bankers tilbud. Ofte tager det kun få timer før du har pengene og det er nemt og hurtigt at ansøge. Samtidig kræver online bankerne ofte ikke sikkerhed for lånet, med mindre at du vil låne et stort beløb. Har du ansøgt om et større beløb vil de ofte spørge om du har en indtægt og bede om at du indsender lønsedler som dokumentation. 

Hjemmesider der har undersøgt de forskellige tilbud

At finde en online bank kan være svært, da det er et marked som er i hård konkurrence. Det kan være svært at undersøge og vurdere de forskellige tilbud. Hvis du har svært at vurdere de forskellige bankers tilbud kan du med fordel bruge de en af de hjemmesider, der har brugt tid på at undersøge de forskellige tilbud.

Du kan indtaste få informationer og så kommer de med 3 forslag til hvilke banker du med fordel kan søge om et lån. Fordelen er at du er sikker på at de 3 lån er nemme at sammenligne. Det du skal sammenligne er blandt andet ÅOP, rentesatsen og hvilke betingelser der er for at betale lånet tilbage før tid. Hvis banken der har sendt der har sendt dig et tilbud ikke vil lade dig betale dit lån tilbage før tid, bør du som udgangspunkt takke pænt nej tak.

Det vigtige økonomiske overblik

Når og hvis du overvejer at låne, uanset om det er online eller i en traditionel bank er det vigtigt at sikre at du har luft i dit budget til at tage et lån. Start med at skrive dine indtægter og udgifter ned. Har du en højere indtægt end udgift kan du tage et nyt lån. Forskellen er hvad du i princippet kan tilbagebetale hver måned.

Husk dog at sikre at der er luft i dit budget, især hvis du har lånt et beløb der tager flere måneder at tilbagebetale. Der er meget få mennesker der i månedsvis kan leve med, ikke at have penge til en kop kaffe med vennerne.

 


Skriv et svar